Gjobiten PDK-ja dhe LDK-ja (Dokument)

Prishtinë | 04 Dhj 2016 | 11:44 | Nga

Dy ankesat e KDI/DnV, ndaj dy subjekteve politike Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) në Drenas, janë marrë si të bazuara dhe subjekteve u është shqiptuar dënimi pre 1 200 euro.

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” njofton se “PZAP, miraton si të BAZUARA dy ankesat e KDI/DnV, ndaj dy subjekteve politike PDK dhe LDK për shkak të shkeljeve të rregullave të fushatës zgjedhore”.

DnV njofton se dënimi i shqiptuar nga PZAP është gjobë në vlerë prej 1 200 euro.

Image

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme