Holanda bëhet vendi i 20-të në Evropë ku Golden Eagle është prezent

Prishtinë | 01 Tet 2020 | 14:47 | Nga Ekonomia Online

Kompania Frutex e cila prodhon Golden Eagle dhe Relax po vazhdon me shtrirjen e saj në shtetet Evropiane.

Listës së gjate të shteteve ku Frutex eksporton produktin Golden Eagle, sot ju shtua edhe shteti i Holandës.

Kontingjenti i parë për në Holandë  është nisur sot dhe së shpejti konsumatoret në këtë shtet mund ta gjejnë pijen energjike Golden Eagle në maketet e tyre.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle, të jetë në konkurrente e fortë në tregun ndërkombëtar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme