Idrizi pret në takim lamtumirës nënkolonelin John Melendez

Prishtinë | 23 Shk 2024 | 17:08 | Nga Ekonomia Online

Kryetar i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka njoftuar se ka pritur sot, pas mbarimit të misionit në Kosovë, nënkolonelin John Melendez, zëvendëskomandant i Komandës Regjionale-Lindje, që ka shërbyer në Bondsteel.

Ai ka thënë se në këtë takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e KFOR-it Slloven që shërbejnë në Kampin e KFOR-it në Maxhunaj, për të cilët tha se i ka falënderuar për bashkëpunimin e afërt, si dhe kujdesin dhe vizitën e tyre.

Të ngjashme