Këmbimi i pronës së paluajtshme, ministri Krasniqi tregon planin legjislativ të MAPL-së

Prishtinë | 05 Nën 2022 | 13:02 | Nga Ekonomia Online

Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka bërë ë ditur planin legjislativ të MAPL-së, në këtë plan është Koncept Dokumenti për Dhënien në Shfrytëzim dhe Këmbimin e Pronës së Paluajtshme të Komunës.

Ministri së bashku me organizatat e shoqerisë civile në Kinemanë “Jusuf Gërvalla” në Pejë, kanë diskutuar rreth rëndësisë së hapësirave kulturore të Kosovës.

“Me organizatat e shoqërisë civile në Kinemanë “Jusuf Gërvalla” në Pejë, diskutuam për rëndësinë e hapësirave kulturore të Kosovës dhe sugjerimet e akterëve të kulturës për ndryshimet e nevojshme në këtë ligj”, ka shkruar ai në Facebook.

Të ngjashme