Kiara e Luizi shkëmbejnë puthje me njëri-tjetrin

Prishtinë | 25 Jan 2023 | 16:02 | Nga Ekonomia Online

Gjatë kësaj kohe, mes tyre u zhvilluan shumë biseda, mes të cilave edhe ndjesitë që Kiara ka karshi Luizit.

Ky i fundit e ka pyetur gjithmonë Kiarën se çfarë ndjen për të, por ajo i është përgjigjur duke i thënë se e ka shumë xhan, ose në raste të tjera, thjesht është shmangur.

Sot, Kiara i tha Luizit se e ka shumë përzemër, por edhe se ai e acaron shumë atë. Sipas Kiarës, fakti që ajo shfryhet tek ai kur është me nerva, nënkupton që e ka përzemër, pasi vetëm me këta persona, mund të hapet për çështje të ndryshme.

Teksa Luizi po fliste në oborrin e dhomës së izolimit, Kiara u ngrit në këmbë dhe i dha atij disa puthje në faqe.

Të ngjashme