Kjo është mosha ideale kur duhet të martoheni

Prishtinë | 26 Kor 2023 | 20:55 | Nga Ekonomia Online

Kushti kryesor për një martesë pa divorc është mosha e nisjes së këtij udhëtimi bashkëshortor. Këtu nuk po themi se pas kësaj fshihet gjithë suksesi, por fillimi i mbarë gjysma e punës.

Hulumtuesi Nicholas Wolfinger nga Universiteti Utah ka deklaruar se ka gjetur moshën ideale për martesë, pas një sondazhi të realizuar në një revistë amerikane.

Wolfinger, një profesor i sociologjisë në këtë universitetin Utah, tha se shanset për t’u divorcuar ishin më të vogla kur një çift ishte martuar në mes të moshës 28 dhe 32. Shansi për t’u ndarë është më i lartë nëse martoheni më të ri, në këto moshë zgjedhja është subjektive.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme