Komuna e Prishtinës del me udhëzues për legalizim të ndërtimeve, paralajmëron rrënime

Prishtinë | 20 Sht 2023 | 09:44 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka përgatitur një udhëzues mbi procesin e legalizimit të ndërtimeve, që do të ndihmojë me informata konkrete rreth procesit dhe hapat që duhet të ndiqen për të legalizuar ndërtimet.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Komuna ka paralajmëruar të gjithë ata që s’aplikojnë për legalizim, se do të përfshihen në listën e rrënimit.

Tutje, thuhet se Komuna mund të bëjë rrënimin e ndërtimit pa asnjë kompenzim.

Udhëzuesin mund ta gjeni duke klikuar në këtë link.

Të ngjashme