Komuna e Vushtrrisë shënoi Ditën Botërore të Parandalimit të Abuzimit ndaj Fëmijëve

Prishtinë | 17 Nën 2023 | 16:30 | Nga Ekonomia Online

Kjo Komunë ka organizuar tryezë diskutimi, lexim të eseve për bullizëm, si dhe ekspozitë me vizatime kushtuar temës së abuzimit ndaj fëmijëve këto aktivitete u përkrahën nga kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, dhe u organizuan nga Drejtoria për Arsim në shkollën SHMU-2.


Si edhe morrën pjesë drejtori i Arsimit, Albanez Tahiraj, përfaqësuesja nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, drejtorë të shkollave, nxënës, psikologë, zyrtarë të Policisë së Kosovës dhe zyrtarë për të drejtat e njeriut në nivel komunal.

Të ngjashme