Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Prishtinë | 24 Mar 2023 | 18:24 | Nga Ekonomia Online

Dizajni i modës është art, zanat dhe aftësi, elemente të cilat duhet të bashkohen me njëri-tjetrin për të krijaur një dizajn tërheqës.

Dizajni i modës është një industri me rritje të shpejtë si në Kosovë, ashtu edhe jashtë vendit. Kjo e bënë ketë program shumë atraktiv duke marrë parasysh se industria e modës ka kërkesa në rritje për stilistë të talentuar.

Të diplomuarit e programit, kanë në dispozicion një gamë të gjerë mundësish karriere, duke u punësuar në shtëpi vendore dhe ndërkombëtare të modës si dizajnere mode dhe stiliste, duke u punësuar si fashion illustrator, dizajnere e tekstileve, shkrimtare e modës, stiliste personale, apo edhe duke hapur atelinë tuaj.

Mësoni teknikat më të fundit me teknologjinë më inovative në Kolegjin Universum. Bashkohuni me nismën e dizajnerëve të nivelit botëror duke u futur thellë në gjenezën e artit të dizajnit. Filloni rrugëtimin tuaj drejt një karriere të suksesshme në Dizajn Mode sot!

Në Kolegjin Universum studentët krijojnë koleksionet e tyre dhe i prezantojnë ato në eventin më të madhë të modës në Kosovë, Prishtina Fashon Night.

Aplikoni këtu për të qenë edhe ju pjesëmarrës

:

Për më shumë informata rreth programit kontaktoni në:

Nr.tel:+383 44 144 062

E-mail: [email protected]

Facebook: Kolegji Universum

Instagram: universumcollege

Të ngjashme