Young Zerka jep vlerësimet për Ledrin, Ronelën dhe Kastro Zizon

Prishtinë | 09 Kor 2017 | 12:05 | Nga

Young Zerka është një nga këngëtarët që ka bashkëpunuar me shumë emra të njohur të muzikës shqiptare.

I ftuar në ‘Thumb’, Zerka dha nga një koment të shkurtër për të gjithë kolegët që i ka njohur nga afër.

I pyetur se cili është më tekanjozi, Young Zerka thotë emrin e Ledrit, më mistreci sipas tij është Kastro Zizo.

Për sa i përket asaj më të talentuar, nuk kishim dyshime për emrin që do zgjidhte. “Të gjithë kanë treguar talent, por dua të them Aurela Gaçe”.

Dhe sigurisht ajo më seksi për Zerkën është Ronela.

Të ngjashme