Kurtishi: Mbi 400 mijë shërbime shëndetësore janë dhënë këtë vit në Klinikën e Onkologjisë

Prishtinë | 31 Dhj 2020 | 15:17 | Nga Ekonomia Online

Drejtori i Klinikës së Onkologjisë, në QKUK, Ilir Kurtishi, ka falënderuar punonjësit shëndetësorë për shërbimet që kanë ofruar gjatë këtij viti.

Ai ka bërë të ditur se për këtë vit në këtë klinikë janë dhënë mbi 400 mijë shërbime shëndetësore.

Kurtishi ka thënë se punëtorët shëndetësorë në këtë klinikë nuk kanë pasur asnjë ditë pushimi këtë vit.

Njoftimi i tij i plotë:

Mirënjohje dhe Falenderim stafit te Klinikes se Onkologjise!

Mbi 400 000 sherbime te ndryshme onkologjike.

Fillimi i sherbimit te brahit ….

Asnje dite pushim gjate gjithe vitit 2020, 24 ore pune ne sherbim te pacientit.

Forca – jemi te paret !😃😃😃

Viti tjeter me sfida te reja- jemi gati !

Të ngjashme