Shenjat se keni rënë në depresion

Prishtinë | 26 Nën 2021 | 00:28 | Nga Ekonomia Online

Disa nga shenjat e depresionit janë këto:

 • Ndjeheni keq shpirtërisht shumicën e kohës
 • Humbje të energjisë, plogështi
 • Humbni interesimin për kënaqësi gjatë aktiviteteve
 • Ndiheni i pavlerë, pa shpresë, ndjenjë e madhe e fajit
 • Keni vështirësi të koncentroheni dhe të merrni vendime
 • Jeni jashtëzakonisht të zemëruar dhe të padurueshëm
 • Zgjoheni herët ose keni probleme për të fjetur
 • Hani shumë dhe shtoni në peshë ose, hani pak dhe humbni në peshë
 • Humbni interesim në marrëdhënie seksuale
 • Shkëputeni nga të tjerët në vend se të kërkoni ndihmë dhe përkrahje
 • Keni mendime pesimiste dhe të vetëlëndimit.

Të ngjashme