Mbahet mbledhje komemorative për Agim Vatovcin

Vushtrri | 03 Qer 2024 | 14:45 | Nga Ekonomia Online

Ish-kryetari i Shoqatës së Personave me Aftësi të Kufizuara dhe avokuesi për të drejtat e njeriut, Agim Vatovci ka vdekur në moshën 68-vjeçare.

Komuna e Vushtrrisë ka mbajtur mbledhje komemorative për nder të Vatovcit.

Ferit Idrizi, kryetar i Vushtrrisë gjatë mbledhjes tha se ky qytetet ka humbur një aktivist të pashoq.

“Qyteti i Vushtrrisë humbi një aktivist të pashoq që gjithë jetën u angazhua për avancimin e të drejtave të njeriut e në veçanti për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara. Puna e tij, do ta bëjë që emri i tij do të përmendet gjithherë me krenari” – tha kryetari Idrizi.

Siç ka njoftuar, djali i Agim Vatovcit, Egëzon Vatovci, varrimi i të ndjerit do të bëhet sot më 03.06.2024.

Të ngjashme