Mblidhet sot KQZ-ja, ky është rendi i ditës

Prishtinë | 06 Qer 2024 | 08:53 | Nga Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot nga ora 13:30 do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në rend të ditës janë këto pika:

Hyrje: Kreshnik Radoniqi, kryesues i mbledhjes së KQZ-sëShqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr. 33/2024Raport i Këshillave të KQZ

3.1. Këshilli për Operacione Zgjedhore

Shqyrtimi dhe miratimi i realizimit të planit të punës së KQZ 2024 për tre

mujorin e parë (T1)

Shqyrtimi dhe miratimi i realizimit të planit të prokurimit 2024 për tre mujorin

e parë (T1) “Aktivitetet Zgjedhore”

Shqyrtimi dhe miratimi i videospoteve për të rinj dhe ndërrimin e Qendrës së

Votimit

3.2. Këshilli për Personel

Shqyrtimi dhe miratimi i planit të rekrutimit të personelit të përhershëm në

KQZ-së 2024

Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës së zëdhënësit të KQZ-së, lidhur me shtesën

për punë pa orar të paracaktuar

Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores së Brendshme (KQZ) Nr.12/2024 për

Përdorimin e Telefonisë Fikse dhe Mobile

Raport i komisionit të ristrukturimit në Komisionin Qendror të ZgjedhjeveRaport lidhur me rastet në procedure gjyqësore, ku KQZ është e paditurTë ndryshme

Të ngjashme