Meshkuj mendoni se i njihni femrat?!

Prishtinë | 08 Mar 2023 | 00:10 | Nga Ekonomia Online

Femrat janë të krijuara nga natyra dhe njihen për ëmbëlsinë e tyre dhe për brishtësinë. Në këtë artikull do ju flasim për gjërat e shumta që meshkujt nuk i dinë për femrat.

Ja disa prej tyre:

1) Femrat e urrejnë kur meshkujt thonë gjëra negative!

2) Femrat e adhurojnë kur marrin komplimente të shumta të tipi: seksi, e bukur etj!

3) Femrat vdesin të duken speciale edhe pse ato mund të mos e tregojnë!

4) Femrat adhurojnë kur meshkujt janë humoristë dhe i bëjnë ato të qeshin!

5) Gjithashtu ato duan që në shumicën e kohës të marrin mesazhet nga meshkujt!

6) Femrat çmenden kur meshkujt mbajnë erë të mirë!

7) Femrat urrejnë meshkujt mendjemëdhenj!

8) Kur një mashkull bën një koment sentimental, femrat nuk e harrojnë atë për gjithë jetën!

9) Femrat adhurojnë kur djemtë i thërrasin në emër!

10) Gjithashtu ato dashurojnë meshkujt që dinë të mbajnë sekrete dhe të jenë dëgjues të mirë!

11) Një femër mund të qajë në prani të një mashkulli më shumë seç ai e mendon!

12) Femrat i urrejnë meshkujt që mbajnë erë të keqe!

13) Një tjetër gjë që femrat kanë inat është kur meshkujt nuk mbajnë premtimet e tyre!

14) Femrat i ruajnë mesazhet e tyre kur flasin me një mashkull që i pëlqen!

15) Femrat janë shumë kritike ndaj vetes kur bëhet fjalë për pamjen e tyre prandaj meshkuj mundohuni që të mos bëni komente negative edhe kur ato janë pa tualet!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme