Ministri Krasniqi priti takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani

Prishtinë | 22 Shk 2022 | 13:29 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, së bashku me deputetin e Kuvendit e Republikës së Kosovës Enis Kervan ka pritur në takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani.

Gjatë këtij takimi ministri Krasniqi, e ka njoftuar kryetaren Sinani për projektet dhe prioritetet e MAPL-së, duke vlerësuar angazhimin e Komunës së Preshevës në lidhjen e marrëveshjeve për binjakëzim me disa nga Komunat e Republikës së Kosovës me qëllim të zhvillimit të nivelit lokal.

Gjithashtu, Kryetarja e Komunës së Preshevës, Sinani, duke falenderuar ministrin Krasniqi për pritjen e ka njoftuar për angazhimin dhe aktivitetet e saj në Komunën e Preshevës me qëllim të përmirësimit të kushteve të jetesës së qytetarëve dhe zhvillimit komunal në Preshevë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme