Ministri Krasniqi pritet në takim nga Nënkryetari i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland

Prishtinë | 04 Maj 2022 | 16:06 | Nga Ekonomia Online

Ministri i MAPL, Elbert Krasniqi pritet në takim nga Nënkryetari i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland.

Gjatë këtij takimi është diskutuar për zhvillimin ekonomik lokal dhe mbështetjen e iniciativave të reja në Komunat e Kosovës.

Ministri Krasniqi ka njoftuar Nënkryetarin e Parlamentit Evropian Wieland për reformat e Ministrisë në luftimin e korrupsionit në nivel lokal si dhe e ka falënderuar për kontributin e tij të deritashëm në përmbushjen e agjendës evropiane nga Republika e Kosovës.


Fjalë Kryesore:

Të ngjashme