AMMK-ja: Komuna e Prishtinës, nuk ka dorëzuar padi në gjykatë kundër vendimit të MMPH-së

Prishtinë | 17 Jan 2020 | 16:01 | Nga Ekonomia Online

Zyrtari ligjorë në AMMK Ali Sefaj ka shkruar se Komuna e Prishtinës, nuk ka dorëzuar padi në Gjyaktën Themelore në Prishtinë kundër vendimit të MMPH-së për ndërtime në liqenin e Badocit.
Ai është shprehur se ia ka mundësuar kushtet kompanisë KAËA dhe 4 M Grup, për ndërtime në për ndërtime në zonën e liqenit të Badocit.

“Komuna e Prishtinës thot se : Kemi inicuar konflikt administrativ me padi në Gjykatën Themelore në Prishtinë, kunder vendimit të MMPH- së me Nr. A – 76/19 dhe se padia nuk e ndalon ekzekutimin e vendimit.
Por për koicidencë nuk ka paraqitur kërkesë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, për shtyerje të ekzekutimit të vendimit deri në vendim definitiv gjygjësor, por ia ka dhënë kushtet ndërtimore KAËA dhe 4 M Group.
E ç’rendesi do kishte epilogu gjygjësor pas ekzekutimit të vendimit “kushteve ndertimore apo edhe ndertimit në zonë”’.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme