Hyjnë në fuqi masat e reja – gastronomët kundër, paralajmërojnë protesta pas 18 prillit

Nga e mërkura kanë hyrë në fuqi masat e reja të Qeverisë me qëllim të kontrollit, parandalimit dhe luftimit të pandemisë. Me këtë vendim gastronomia ka pezulluar aktivitetin bashkë me qendrat tregtare në të cilat do të funskionojnë vetëm marketet ushqimore dhe barnatoret. Ky vendim është kundërshtuar nga pronarët e lokaleve në kryeqytet të cilët … Vazhdoni me leximin e Hyjnë në fuqi masat e reja – gastronomët kundër, paralajmërojnë protesta pas 18 prillit