KEDS: Vendet ku pasnesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Prishtinë | 05 Nën 2018 | 18:52 | Nga Ekonomia Online

Kompania për Shpërndarje dhe Furnizim me Energji Elektrike, KEDS, ka njoftuar sot se në cilat qytete dhe fshatra të Kosovës do të ndërpritet furnizimi me rrymë të mërkurën.

Në njoftim, KEDS tregon edhe arsyet e ndërprerjes së rrymës dhe kohën sa do të zgjatë ndërprerja.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në TS 35/10 kV Magziti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.11.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ketë ndërprerje totale: (Kodi: 16023) prej orës 00:00 deri në ora 00:10.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re, Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashet, Poterk , Komorani, Komoran lagjeja e Koperatives, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i larte, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë),Parku I, ll, A19 KOSMONTE FOODS.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

5.

Më 06.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.11.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarësve linjor dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

2.

Më 07.11.2018 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje të konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Më 06.11.2018 do të ndërprehet:

 • NS 10/04 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

4.

Më 06.11.2018 do të ndërprehet:

 • NS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.11.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ketë ndërprerje totale: (Kodi: 41046) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci i Ulët, Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj, rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe Mullopolci, Pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica, Fabrika Maksiti Putz, Koshare dhe Fitorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në trafostacion.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.11.2018 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batusha, Berjahu, Brovina, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobroshi, Hereçi, rr.Lekë Dukagjini, Molliqi, Nivokazi, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjani (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Energjizimi i dy trafovo 10/0.4 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.11.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dalja e 5-it (Kodi: 60060005) prej orës 09:00 deri në ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zyrat e KEDS-it, Tregu i Gjelbërt, Shtëpia e mallrave dhe Bazeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i lidhëseve.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, dislokimi i rrjetit nga nënkontraktorët.

2.

Më 07.11.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Betonjera (Kodi: 71074004) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të TM në kuadër të projektit LOT 11 Mitrovica.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.11.2018 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i ormanit të vjetër.

2.

Më 07.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Mesme, Klina e Eperme, Klina e Ulët, Tërnavc dhe Kuçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja dhe lëshimi i trafove të reja.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.11.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i përçuesve.

2.

Më 07.11.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani-Prapaqan (Kodi: 53000002) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci I Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani dhe Duboviku.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave.

3.

Më 07.11.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesit.

Prizreni

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.11.2018 në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”,Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllasti”.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.11.2018 në TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ushtria e Kosovës (Kodi: 31000018) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kazerma e Ushtrisë së Kosovës , Fabrika Liri, Zona industriale.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi dhe instalimi i transformatorëve trioidal.

3.

Më 07.11.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shpenadija (Kodi: 32000023) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kazerma e Ushtrisë së Kosovës, Fabrika Liri dhe Zona industriale.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi dhe instalimi i transformatorëve trioidal.

4.

Më 07.11.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani);

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në LP 10kV Shirokë.

5.

Më 07.11.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shirokë e Re (Kodi: 32000019) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Shiroka.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi dhe instalimi i transformatorëve trioidal.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.11.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zym i Sharrit; afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave dhe vendosja e përçuesve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme