MAPL-ja financon asfaltimin e disa rrugëve në Novobërdë

Prishtinë | 12 Maj 2017 | 16:50 | Nga

Zëvendësministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Novobërdës, Svetislav Ivanoviq, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projekteve “Asfaltimi i rrugëve lokale në fshatin Bostan dhe Prekoc – Lagjja Quk” dhe “Asfaltimi i rrugëve në fshatin Pasjak”.

Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe kryetarit Ivanoviq, u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së për komunat, në financimin e projekteve kapitale.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme