Policia për 24 orë gjobiti 375 persona për mosrespektim të masave Covid-19

Prishtinë | 17 Shk 2021 | 10:50 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës në vazhdimësi është duke shqiptuar gjoba për qytetarët të cilët nuk janë duke i respektuar masat e marra nga institucionet shëndetësore e shtetërore për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 375 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid-19.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë Covid-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme