Në mungesë të Thaçit e Veselit po rrezikohet stabiliteti i shtetit

Prishtinë | 25 Jan 2021 | 00:09 | Nga Betim Gjoshi

Mungesa e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit po vërehet si kurrë më parë.

Në mungesë të tyre po rrezikohet stabiliteti i shtetit. Mbane mend, nuk mund ta bëjmë për herë të dytë shtetin.

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani po realizojnë me apo pa vetëdije skenarin e Serbisë për dështimin e shtetit të Kosovës.

Ndaluni, shikoni dhe mendoni se çka po i bëjnë këtij vendi, Albin Kurti dhe Vjosa Osmani. Po duan ta çmendin, ta shkatërrojnë, ta asgjësojnë.

Kurtin dhe Osmanin më së miri do t’i pëshkruante Agolli:

Në vendin tim e në vendin tënd

Një i çmendur, një vend e çmënd

Të ngjashme