Policia arrin të arrestojë dy të dënuarit për vjedhje në Kaçanik, ishin në kërkim nga gjykata

Prishtinë | 09 Qer 2023 | 15:25 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar dy persona, njëri 23 vjeçar dhe tjetri 30 vjeçar, të cilët kanë qenë të kërkuar në Kaçanik për vjedhje.

“Sot, në ora 10:30, në rrugën “Agim Bajrami ” në Kaçanik, policët e stacionit në Kaçanik pas disa informacioneve të pranuara kanë arrestuar personin I.R (M/K) i moshës 23 vjeçar dhe rreth orës 11:30 në rrugën “Faruk Dogani” në Kaçanik kanë arrestuar edhe personin e dytë F.D (M/K) i moshës 30 vjeçar”, thuhet në njoftim të policisë.

Sipas policisë dy të dyshuarit ishin të kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj për veprën penale” Vjedhje” me dënimi burgimi, me nga tridhjetë e pesë (35) ditë.

Në njoftim thuhet se pas kompletimit të dokumentacioneve, të dy personat e arrestuar janë dërguar në vuajtje të dënimeve.

Të ngjashme