Ambasada Amerikane në Kosovë hap konkurs për vend pune, rroga mbi 12 mijë e 400 euro

Prishtinë | 22 Nën 2022 | 08:43 | Nga Ekonomia Online

Amasada amerikane ka hapur konkurs për një vend të lirë pune në Prishtinë.

Njoftimi i plotë:

Misioni i SHBA-së në Prishtinë, Kosovë është duke kërkuar një aplikant të kualifikuar dhe të kualifikuar për pozitën Trades Helper (Ndermjetsues)

Konkursi hapet të hënën – 21 nëntor 2022 dhe mbyllet të hënën më 5 dhjetor 2022.

Për të shqyrtuar shpalljen e vendeve të lira të punës, ju lutemi shkoni në: https://xk.usembassy.gov/embassy/jobs/

Të ngjashme