Haxhiu priti në takim Drejtoreshën e Zyrës së Drejtoratit të Përgjithshëm të Programeve të Këshillit të Evropës

Prishtinë | 27 Tet 2021 | 19:31 | Nga Ekonomia Online

Sot ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, diskutoi nga afër me znj. Verena Taylor, drejtoreshë e Zyrës së Drejtoratit të Programeve të Përgjithshme të Këshillit të Evropës, me ç’rast e informoi mbi angazhimin në reformën në sistemin e Drejtësisë.

Ministrja Haxhiu veçoi procesin në progres të vettingut, gjë e cila u trajtua me interes të veçantë, si dhe po ashtu njoftoi për angazhimin kundër dhunës në familje, gjegjësisht raportimi në Grevio për implementimin e Konventës së Stambollit.

Në takim morën pjesë edhe përfaqësues të tjerë nga Këshilli i Evropës. Palët shprehën vullnetin për takime të mëtutjeshme edhe në të ardhmen.

Të ngjashme