LDK është pajtuar me kushtet e VV-së, kjo e fundit po e shqyrton ofertën

Prishtinë | 17 Maj 2017 | 15:36 | Nga

LDK-ja pajtohen për shkuarjen në zgjedhje së bashku me Vetëvendosjen.

Burime të Ekonomia Online thonë se të gjithë anëtarët e VV-së, përveç Rexhep Selimit kanë qenë pro bashkimit me LDK-në.

“Të gjithë janë pro bashkimit me LDK-në, përveç Rexhep Selimit. Tashmë oferta po shqyrtohet vetëm nga VV-ja dhe se pritet zyrtarizimi”, ka thënë ky burim.

Tashmë mësohet se VV-ja është duke e shqyrtuar ofertën e LDK-së dhe se shumë shpejt do të dalë me qëndrim zyrtar.

Të ngjashme