Mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Prishtinë | 30 Pri 2021 | 07:51 | Nga Ekonomia Online

Sot Kryesia e Kuvendit mban mbledhje të Kryesisë në ora 10:00.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media nga Kuvendi.

Këto pritet të jenë pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
  2. Pyetjet parlamentare,
  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme