Ministri serb: Është koha që BE t’i përfshijë shqiptarët e Kosovës

Prishtinë | 14 Maj 2017 | 11:37 | Nga

Ministri i Brendshëm i Serbisë, Nebojsha Stefanoviq ka thënë se deklarimi i shqiptarëve të Kosovës, tregon se është koha që ata të përfshihen në Bashkimin Evropian dhe se ajo përcjell një porosi se diçka nuk tolerohet dhe se është e dhimbshme, shkruan Tanjug.

“Duhet të merret seriozisht dhe të jepet një përgjigje nga komuniteti ndërkombëtar nëse do të tregojë se vërtetë është angazhuar në një proces që duket i ngjashëm dhe se trajton gjithçka”, ka thënë Stefanoviq, kjo si përgjigje mbi qëndrimin e rastit ku Nishi thuhet se do të bashkohet me shtetit siç ka thënë ai jo ekzistent të Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme