PDK “kërcënon” me zgjedhje nëse nuk arrihet konsensus për dialogun

Prishtinë | 12 Tet 2018 | 22:56 | Nga Ekonomia Online

Nënkryetari i PDK-së, Arsim Bajrami, ka treguar për qëndrimin e PDK’së në lidhje me zgjedhjet e parakohshme dhe ka folur për nevojën e arritjes së konsensusit.

Bajrami ka bërë të ditur se është e domosdoshme që spektri politik në Kosovë të arrijë deri te një konsensus mbi dialogun me Serbinë.

Nënkryetari i PDK-së ka tërhequr vërejtjen se aktualisht Parlamenti është jofunksional dhe gjendja duket e pashpresë kështu. Prandaj, ai tha se nëse nuk arrihet deri te një konsensus, vendi duhet të shkojë në zgjedhje.

Të ngjashme