Qëndron Kastrati i shkruan letër kryetarit të ri, i kërkon të reflektojë për reformën në arsim

Prishtinë | 19 Nën 2021 | 21:24 | Nga Ekonomia Online

Kryetari në detyrë i Kamenicës, Qëndron Kastrati i ka shkruar një letër kryetarit të zgjedhur, Kadri Rahimaj, të cilit i kërkon që të reflektojë për reformën në arsim, e jo të bëjë veprime populliste.

Kastrati i ka uruar fat dhe sukses kryetarit të ri të zgjedhur, duke i thënë që është i gatshëm të kontribuojë për të mirën e qytetarëve.

Letra e plotë:

Të ngjashme