“Thaçi duhet të gjykohet vetëm në Kosovë, nëse ka dëshmi”

Prishtinë | 11 Tet 2016 | 18:03 | Nga

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxhaj, në fjalimin e saj në seancën e Kuvendit kushtuar arrestimit të Nehat Thaçit, ka thënë se në rast se ka bazë se Thaqi ka kryer ndonjë vepër atëherë organet e drejtësisë së Kosovës duhet të merren me rastin.

Duhet theksuar se Ministria e Drëjtësisë është në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe më ministrinë e Punëve të Brendshme lidhur me rastin e Nehat Thaçit.

“Thaçi duhet të gjykohet vetëm në Kosovë për vepra të kryera në Kosovë, nëse ka dëshmi”, ka shtuar Hoxha.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme