Vendos Qeveria, Kosova dhe Mali i Zi do të fillojnë korrigjimin e vijës kufitare

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 15:14 | Nga Besiana Dauti

Qeveria në mbledhjen e radhës ka miratuar propozim-vendimin për përfaqësimin e Kosovës në trupën punues për rishikimin e korrektimin e vijë kufitare me Malin e Zi, raporton Ekonomia Online.

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se të dy vendet do të fillojnë rregullimin e vijës kufitare ndërmjet Kullës dhe Çakorrit.

“Kosova dhe Mali i Zi do fillojnë rregullimin e vijës kufitare ndërmjet Kullës dhe Çakorrit”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme