Rama: Qendra për trajtimin e qenve endacakë është në fazën finale

Prishtinë | 18 Mar 2023 | 14:35 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se Qendra për trajtimin e qenve endecakë të kryeqytetit është afër finalizimit.

Rama për vizitën në objektin e qendrës për të vëzhguar punimet për së afërmi tha se të gjithë qentë endacakë të kryeqytetit do të trajtohen në këtë qendër.

“Me përfundimin e këtij objekti, të gjithë qentë endacakë të identifikuar në territorin e #kryeqytetit do të trajtohen – vaksinohen, shërohen dhe kastrohen/sterilizohen në këtë qendër”, ka shkruar Rama në Facebook.

Kryetari i Prishtinës njoftoi githashtu se do të ndërtohet edhe Parku i Kafshëve, i cili ka për fokus “qentë me dhe pa pronarë, në një sipërfaqe prej 10 hektarëve në fshatin Slivovë”.

Të ngjashme