Shahini: Zhvillimi Rajonal i duhet Kosovës

Prishtinë | 07 Maj 2024 | 14:35 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i AKB-së z.Agim Shahini priti sot në një vizitë z.Elldin Uglari z/Ministri I Zhvillimit Rajonal në Qeverinë e Kosovës .

Ai ka thënë se Zhvillimi Rajonal i duhet Kosovës me shumë se kurr pasi që jemi treg i vogël.

“Zhvillimi Rajonal i duhet Kosovës me shumë se kurr pasi që jemi treg i vogël, AKB ka rol për të bashkuar bizneset, dhe kapitalin regjional pasi që kemi bashkëpunim me tërë Ballkanin Perëndimor me zyret dhe partnerët tanë regjional”.

Ndërsa z. Uglari tha se ne jemi tē përkushtuar si Qeveri për zhvillimin Rajonal prandaj bashkëpunimi me AKB dhe bizneset e Kosovës dhe Rajonit janë në harmonizing tē plotë me misionin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal të Kosovës.

Të dy palët u pajtuan që së bashku të hartojnë një plan të përbashkët me qëllim të zhvillimit ekonomik vendor dhe Rajonal.

Të ngjashme