Vazhdon aksioni i komunës së Prishtinës për lirimin e hapësirave publike

Prishtinë | 18 Maj 2024 | 11:48 | Nga Ekonomia Online

Inspektorati i Kryeqytetit edhe gjatë së shtunës ka vazhduar me aksion për lirimin e hapësirave publike që ishin uzurpuar dhe po shfrytëzoheshin si pjesë e lokaleve në zona të ndryshme, raporton Ekonomia Online.

“Një tjetër ndërprerje dhe ndërhyrje nga ana e Inspektoratit të Kryeqytetit ndaj punimeve ilegale në hapësirë publike në qendër të kryeqytetit – Rruga Fehmi Agani”, ka shkruar drejtori i Inspektoriatit Florian Dushi.

Të ngjashme