Vepra shkencore “Hipertensioni arterial” mbështetet nga komuna e Ferizajt

Prishtinë | 08 Maj 2024 | 12:02 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu është shprehur i kënaqur që si komunë kanë arritur ta mbështesin botimin e veprës “Hipertensioni arterial” vepër shkencore e Dr. Ahmet Hoxhës me bashkëautore Dr. Majlinda Hoxha Shabani.

Ali i ka përgëzuar autorët për punën dhe kontributin në shkencën e mjekësisë.

“”Hipertensioni arterial” është vepra shkencore e ferizajasit të shquar, Dr. Ahmet Hoxha me bashkëautore Dr. Majlinda Hoxha Shabani, vepër kjo, botimin e së cilës patëm mundësinë ta mbështesim, duke i shërbyer përmes kësaj vepre dhe punës së Dr. Ahmetit dhe Dr. Majlindës, studentëve dhe gjithë studiuesve të kësaj fushe.”, ka thënë Aliu.

Të ngjashme