Vushtrri, përfundon ndërtimi i urave në Akrashticë, Duboc, Smrekonicë dhe në Studime të Epërme

Prishtinë | 22 Mar 2024 | 16:39 | Nga Ekonomia Online

Ka përfunduar ndërtimi i urave në fshatrat Akrashticë, Duboc, Smrekonicë dhe në Studime të Epërme, të cilat do të ofrojnë siguri për qytetarët që kalojnë përmes tyre.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, teksa deklaroi se përmirësimi i infrastrukturës rrugore është prioritet.

“Përmirësimin e infrastrukturës rrugore në fshatra të Vushtrrisë e kemi prioritet”, tha kryetari Idrizi.

Të ngjashme