Vushtrria dhe qytetarët e saj pjesë e Agjendës së Kontratës Sociale

Prishtinë | 07 Dhj 2023 | 16:10 | Nga Ekonomia Online

Vushtrria dhe qytetarët e saj janë bërë pjesë e Agjendës së Kontratës Sociale, këtë e kanë bërë të ditur përmes faqës zyrtare te kësaj komune në Facebook.

Komuna e Vushtrrisë është partnere e projektit të USAID Aktiviteti Kontrata Sociale, projekt i cili ka për qëllim fuqizimin e mekanizmave dhe praktikave ekzistuese të pjesëmarrjes publike në vendimmarrjen lokale për të përmirësuar cilësinë e jetës së qytetarëve që jetojnë në Komunë, thuhet në njoftim.

Të ngjashme