Zotëria i Parë për Presidenten dhe Hillary Clintonin: Kanë shkruar historinë, i kanë avancuar të drejtat e grave globalisht

Prishtinë | 18 Maj 2024 | 14:42 | Nga Ekonomia Online

Zotëria i Parë i Kosovës, Prindon Sadriu, ka komentuar një bashkëbisedim të presidentes Vjosa Osmani me Sekretaren Hillary Clinton që e mbajtën në Sofia të Bullgarisë mbi ekonominë e gratë.

Sadriu thotë se të dyja ato kanë shkruar historinë me avancimin e të drejtave të grave “globalisht”.

“Dy gra lidere të jashtëzakonshme, të cilat kanë shkruar historinë për t’u bërë reformatore duke avancuar të drejtat e grave në nivel global. Lufta e tyre e pathyeshme për fuqizim dhe drejtësi vazhdon të frymëzojë gratë dhe vajzat kudo”.

Të ngjashme