4 shenja se ai po flirton me një tjetër

Prishtinë | 09 Shk 2023 | 23:12 | Nga Ekonomia Online

Në bazë faktesh, dëshmish dhe historish të vërteta, ne kemi përgatitur një listë prej 4 pikash për të identifikuar të gjitha shenjat që tregojnë se ai po flirton me dikë tjetër.

1. Ai ruan me kujdes të tepruar pajisjet e tij

Mënyra më e mirë për të zbuluar flirtet është përmes e-mailave inkriminues, bisedave në mesenxher, mesazheve në celular apo faturave të paguara. Pra nëse ai po flirton me dikë tjetër, do t’i mbrojë pajisjet e tij ose do të reagojë në mënyrë difensive nëse ju në mënyrë të pafajshme prekni telefonin ose kompjuterin e tij.

2. Ai fillon të merret me fitness

Arsyeja është e qartë, por është edhe një shenjë të cilën shumë femra nuk e vërejnë.

3. Ka aromë tjetër

Kur ai vjen në shtëpi dhe ka aromë ndryshe prej asaj që kishte në mëngjes.

4. Asgjë nuk e brengos më

Nëse mashkulli juaj papritmas fillon të sillet përreth shumë i gëzuar dhe duke fishkëllyer, atëherë ju duhet ta zbuloni arsyen pse, sidomos nëse ai ishte i rrëmbyer më parë. Një kombinim i seksit shtesë dhe kujdesit do ta bënin më të qetë atë, madje edhe më të çiltër.

Të ngjashme