Aliu takon udhëheqësin e Zyrës së ASK-së në Ferizaj dhe koordinatoren rajonale, fton qytetarët të kryejnë regjistrimin

Prishtinë | 13 Maj 2024 | 16:14 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i komunës se Ferizajt, Agim Aliu ka takuar udhëheqësin e Zyrës së Agjencisë së Statistikave në Ferizaj, anëtarin e KKR-së, Bahri Sejdiu dhe koordinatoren rajonale Fitore Qorrolli Mejzinolli, të cilët tha se i ka përgëzuar për punën e deritashme.


Në fotografinë e publikuar, Aliu ka shkruar se fton qytetarët ti përgjigjen pozitivisht regjistruesve.

“Procesi i Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave është tashmë në 4 ditëshin e fundit, andaj me qëllim të falënderimit 🙏🏻për punën e jashtëzakonshme që është bërë, mirëprita këtë mëngjes, udhëheqësin e Zyrës së Agjencisë së Statistikave në Ferizaj, anëtarin e KKR-së, z. Bahri Sejdiu dhe koordinatoren rajonale znj. Fitore Qorrolli Mejzinolli, të cilët i përgëzova që bashkë me Komisionin Komunal, po bëjnë punë të jashtëzakonshme për këtë proces me rëndësi shtetërore e shoqërore.
Bashkëqytetarë që ende nuk jeni regjistruar, ju lutem t’i përgjigjeni pozitivisht regjistruesit/es në ekonominë tuaj familjare.
Planifiko të ardhmen, REGJISTROHU!”.

Të ngjashme