Arrestohet një person i kërkuar në Ferizaj

Prishtinë | 28 Mar 2024 | 09:09 | Nga Ekonomia Online

Policët të mbështetur edhe nga Njësia e Reagimit të Shpejtë në Ferizaj kanë arritur ta arrestojnë personin e kërkuar, i moshës 38 vjeçar.

Ai ishte i kërkuar me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Ferizaj për veprën penale: ‘‘ Lēndim trupor” me dënim burgimi prej trembëdhjetë muajve.

Pas kompletimit të dokomuntacionit është dërguar në vuajtje të dēnimit.

“Policia rajonale e Ferizajt falenderon qytetarët për bashkëpunim, ndërsa inkurajon edhe të tjerët që të bashkëpunojnë me policinë. Saherë që kanë informacione për personat e kërkuar nga organet e rendit, të njoftojnë menjëherë stacionin e policisë më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406.”, shkruan mes tjerash në njoftimin e policisë.

Të ngjashme