Arrijnë në Kosovë forca shtesë për EULEX-in

Prishtinë | 18 Mar 2022 | 18:14 | Nga Ekonomia Online

Kanë arritur në Kosovë forca shtesë të EULEX-it .

Sipas njoftimit, ata janë policisë nga Portugalia dhe Franca.

“Xhandarmët 🇵🇹portugezë🇵🇹 dhe 🇫🇷francezë🇫🇷 të Njësisë Rezervë të Policisë tonë të Specializuar arritën sot në 🇽🇰Kosovë🇽🇰”, thuhet në njoftim.

Më 14 mars të këtij viti EULEX pati njoftuar se një Njësi Policore e Specializuar Rezervë e përbërë prej 92 pjesëtarëve të Forcës Evropiane të Xhandarmerisë (EUROGENDFOR) nga Portugalia, Franca dhe Italia do të zbarkojë përkohësisht në Kosovë gjatë javëve në vijim për të përforcuar kapacitetet e Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it (NjPS).

Të ngjashme