Barcaleta: Shërimi me puthje

Dy të dashuruar mbahen për dore ne park dhe femra i thotë:

– Zemër, më dhemb këtu.

Mashkulli e puth në atë vend dhe ajo fillon të qeshë, pastaj ankohet se i dhemb në një vend tjetër.

I dashuri e puth sërish dhe ajo qesh.

Një plak i sheh nga ulësja afër dhe thotë:

– Djalosh, a shëron hemorroide?

Të ngjashme