ATK: Rimbursimi i fituesve do të bëhet në fundjavë

Prishtinë | 05 Mar 2018 | 14:34 | Nga

Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë qytetarët, të cilët kanë qenë fitues nga tërheqja e numrave potencial fitues për periudhën TM4 2017, se procesi i verifikimit të plikove me kuponë fiskal ka përfunduar, dhe tani presim që të ekzekutohen listat e fituesve për rimbursim të mjeteve.

Rimbursimi i fituesve do të bëhet më së largu deri ne fund të kësaj jave.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme