Filluan garat ekipore në ligën e juniorëve U15 dhe U19

Prishtinë | 13 Mar 2023 | 08:57 | Nga Ekonomia Online

Komisioni i garave ka njoftuar se kanë filluar garat ekipore si për meshkuj ashtu edhe për femra në Ferizaj, dhe se këtë vit liga e juniorëve U15 është e ndarë në dy grupe.

“Në shkollën “Tefik Çanga” në Ferizaj filluan garat ekipore të sezonit pranveror në ligën e juniorëve U15 dhe U19 për meshkuj dhe femra ku u zhvilluan dy xhirot e para. Këtë vit për shkak të numrit të madh të klubeve në kategorinë e meshkujve liga e juniorëve U15 është ndarë në dy grupe A dhe B”, thuhej në njoftim.

Sipas njoftimit thuhej se ndeshjet u zhvilluar në kushte të mira organizative.

“Ndeshjet u zhvilluan në kushte të mira organizative dhe në një atmosferë sportive. Në të dy kategoritë u zhvilluan mjaftë ndeshje interesante dhe me plotë entuziasëm. Në shumicën e ndeshjeve favoritët nuk lejuan befasi”, thuhej në njoftim.

Liga U15 A Meshkujt – 2023
Xhiro vendasmysafir  
11Lidhja e PrizrenitSkenderaj30
2Gani MalokuShkolla03
3Hasan PrishtinaShkolla Prizreni03
24ShkollaLidhja e Prizrenit03
5SkenderajHasan Prishtina30
6Shkolla PrizreniGani Maloku30
Liga U15 M (A) – 2023 
KlubiLFHPikë 
1Lidhja e Prizrenit2206:04 
2Shkolla Prizreni2206:04 
3Skenderaj2113:33 
4Shkolla2113:33 
5Gani Maloku2020:62 
6Hasan Prishtina2020:62 
          
Liga U15 B Meshkujt – 2023
Xhiro vendasmysafir  
11Ahmet Hoxha MKUlpiana30
2KVPP PrizreniShqiponjat e zeza31
3IstoguVushtrria03
24Shqiponjat e zezaAhmet Hoxha MK03
5UlpianaIstogu31
6VushtrriaKVPP Prizreni32
Liga U15 M (B) – 2023
KlubiLFHPikë
1Ahmet Hoxha MK2206:04
2Vushtrria2206:24
3KVPP Prizreni2115:43
4Ulpiana2113:43
5Shqiponjat e zeza2021:62
6Istogu2021:62
Liga U15 Femrat – 2023
Xhiro vendasmysafir  
11Kpp Ahmet Hoxha MKE lirë  
2Kpp Ahmet Hoxha FKpp Shpresa03
3Kpp ArtanaKpp Shpp Ahmet Hoxha F31
24Kpp ShpresaKpp Ahmet Hoxha MK03
5E lirëKpp Artana  
6Kpp Shpp Ahmet Hoxha FKpp Ahmet Hoxha F13
Liga U15 F – 2023
KlubiLFHPikë
1Kpp Shpresa2113:33
2Kpp Ahmet Hoxha F2113:43
3Kpp Ahmet Hoxha MK110

Të ngjashme