Kate Winslet nderohet me çmimin “Actor Inspiration Award”

Prishtinë | 16 Sht 2017 | 16:32 | Nga

Kate Winslet është një inspirim për shumë njerëz dhe tani ka ardhur koha që ajo të nderohet për këtë gjë.

Fituesja Britanike e çmimit Oscar, do ta pranoj çmimin special “Actor Inspiration Award” të cilin e ndanë shoqata e aktorëve në Hollywood. Ky shpërblim ka për qëllim ta nderoj karrierën e saj disa vjeçare si dhe angazhimin e përshkushtuar të aktores në çështjet e bamirësisë.

Çmimi do t’i ndahet Winsletit më 9 nëntor, në qendrën e Artit Performues “Wallis Annenberg” në Beverly Hills.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme