Kjo është gjendja e pacientëve me COVID në QKUK dhe spitale

Prishtinë | 03 Shk 2022 | 10:48 | Nga Ekonomia Online

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës janë të shtrirë 213 pacientë, të gjithë të konfirmuar me Covid-19 pozitiv. Nga SHSKUK bëhet e ditur se 141pacientë janë me oksigjeno-terapi, ndërsa në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 13 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:


Klinika Infektive, 73 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 9 pacientë

Spitali i Prizrenit, 17 pacientë

Spitali i Pejës, 21 pacientë

Spitali i Gjakovës, 25 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 16 pacientë

Spitali i Ferizajt, 8 pacientë

Spitali i Gjilanit, 16 pacientë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme