Konsumimi i peshkut pengon shfaqjen e njollave në lëkurë

Prishtinë | 22 Sht 2016 | 21:15 | Nga

Peshku i konservuar është po aq efektiv sa peshku i freskët, por gjithsesi se më shumë preferohet peshku i freskët, pasi ka sasi më të madhe të acideve yndyrore omega 3.

Edhe shumë studime të mëhershme kanë nxjerrë në pah të mirat nga konsumimi ipeshkut, që përfshijnë edhe zbutjen e problemeve me nyjat, luftimin e tumoreve dhe gjendjen e përgjithshme psikofizike.

Personat, të cilët së paku tre herë në javë han mish peshku, janë për 40 për qind më të mbrojtur nga sëmundjet e përmendura më lart, ndërsa edhe lëkura juaj do të jetë më e shëndetshme dhe më e ndritshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme